طرز تهیه فالوده خانگی
نشاسته : 250 گرم
آب : 2 لیوان
گلاب : یک سوم لیوان
طرز تهیه :
آب و نشاسته را مخلوط کرده و
در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق
چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه کرده و
آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط
قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم ) . سپس
در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می
دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم
. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و
به آرامی ، با دست آن را زیرورو می کنیم . ( بهتر است این کار با دستکش
انجام شود تا دست یخ نکند ) .
پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین کنیم .